Міжнародний день щастя

20 березня- міжнародний день щастя. Таке рiшення прийняла Генеральна Асамблея ООН на своїй сесiї в 2012 році. Пропозицiю щодо вiдзначання Мiжнародного Дня Щастя, одноголосно пiдтримали всi 193 члена асамблеї.
Дата святкування була обрана не випадково. 20 березня — День весняного сонцестояння, коли день дорiвнює ночi і сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної кулi. Таким чином, цей день символiзує рiвне право на щастя кожного мешканця Землi.
Кожна людина хоча б один раз у своєму житті замислювалась над тим, що для неї щастя і чи існує воно взагалі. Це досить-таки непросте запитання, це одвічна тема.
Щастя – неодмінна частина нашого життя, те, без чого ми не можемо існувати.
Щастя – відчувати, що ти потрібен людям, відкривати невідане, відчувати красу рідної землі чи віднайти себе в професії. І у кожного воно своє.
Учні 3, 5, 7 класів з практичним психологом Оксаною Черепашкою визначали рецепт щастя, створили дерево щастя, де на кожному листку учні висловили особисту думку про щастя, ознайомилися з Законами щастя малювали щасливі миті дитинства.
Погодьтеся, щастя – явище незамінне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *