Велике ЩАСТЯ – жити на КАЗКОВО красивій планеті ЗЕМЛЯ

20 березня відзначаємо Міжнародний день щастя, Всесвітній день Землі та Всесвітній день казки. Учні 4 класу, разом зі своєю вчителькою Солопою Н.О., відзначили ці події єдиним інтегрованим днем « Велике ЩАСТЯ – жити на КАЗКОВО красивій планеті ЗЕМЛЯ» .
На уроці ЯДС діти побували у ролі фотокореспондентів. Під час екскурсії «Весняні зміни у живій та неживій природі» вони фіксували перші, ще не надто помітні, проте впевнені, кроки весни – КАЗКОВІ дива природи. З цією метою використали камери своїх мобільних телефонів. Зробили кілька замальовок і аплікацію «Щасливі разом ходити по Землі».
На уроці математики учні розв’язували задачі на рух: визначали найвитриваліших та найшвидших тварин. Пояснювали причинно-наслідкові зв’язки, вплив швидкості на можливість подолання певних відстаней.
На уроці літературного читання, під час роботи з дитячою книжкою, школярі аналізували вірші Анатолія Качана («Гойдалка біля Дунаю», «Рідні береги», «Після бурі», «Білі ночі в Одесі» та «Райські дні»). У них – уся краса нашої ЗЕМЛІ. Як писав сам автор: «…поезія теж сприяє розвитку неповторного світосприймання».
Урок фізкультури провели на свіжому повітрі. Тут вам і фізичні вправи, і вправи з м’ячем та обручем, цікаві ігри, радість перемоги, і просто – ЩАСТЯ!
А ще, сьогодні День весняного рівнодення. Тож, шукаймо кожен рівновагу у власному житті і пам’ятаймо: велике ЩАСТЯ – жити на КАЗКОВО красивій планеті ЗЕМЛЯ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *