День здорового харчування

“У 2 класі нашого ліцею 19 жовтня був проведений тематичний День здорового харчування. Школярики разом із класним керівником Забояк Ганною Михайлівною провели бесіду про корисні для дітей продукти харчування, дізналися про користь каші, овочів, фруктів для дитячого організму. Склали та записали рецепти корисних сніданків для кожного учня і вклеїли у “Книгу рецептів від учнів 2 класу”. Виготовили аплікації невеличких крамничок та продавали там різне корисне насіння для приготування каші. А на завершення зробили фруктові салати “Солодке левеня”. Вийшло красиво, корисно та смачно. Було весело та пізнавально!!! Діти пообіцяли, що вдома приготують таку ж смакоту своїм рідним”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *